Medlemsavgifter 2019

Medlemsavgift gäller per kalenderår. Inom parantes står beloppet Gladur betalar till SIF, resterande går till klubben.
Senior: 490 kr (400 kr)
Ungdom: 255 kr (250 kr)
Familje: 195 kr - kräver att en familjemedlem är senior (150 kr)

Stödmedlem: 140 kr
Introduktion: 350 kr (300 kr)


I medlemsavgiften ingår en olycksfallsförsäkring som gäller vid aktiviteter anordnade av SIF eller lokalklubb (ansluten till SIF.) Som medlem så får ni tidningen Islandshästen 5 ggr/år samt tillgång till World Fengur. 
Medlemmar får även 5% i premierabatt på Agrias enskilda hästförsäkringar med start 1 jan 2011.Kontakta ditt lokala ombud för att få hjälp med att registrera detta. www.agria.se

För att anmäla sig som stödmedlem måste huvudmedlemskap vara löst i en annan islandshästklubb. Vid anmälan av stödmedlem ange vilken den andra klubben är samt ditt medlemsnummer.

Granngården och Gladur

Låt dina inköp på Granngården bli sponsorpengar till Gladur!
Bli medlem på Granngården kundklubb på granngarden.se om du inte redan är det. Det är helt kostnadsfritt. Följ sedan följande steg:

Gå in på ”mina sidor”
Tryck på ”visa alla” under ”kontaktuppgifter”
Tryck på ”ändra kontaktuppgifter” och välj ”förening”
Sök efter ”Gladur, Roslagens Islandshästförening” och spara oss som din förening.

Granngården ger då Gladur sponsring i form av bonuspoäng på allt våra medlemmar handlar för, som vi exempelvis kan handla priser till tävlingar för. 

Du får givetvis dina egna bonuspoäng som vanligt och det kostar dig inget extra att på det här viset vara med och stötta Gladur.

medlemsavgiften för 2019 har mailats ut den 2/1 . om du inte fått någon faktura så kontakta oss på gladur@gladur.se så löser vi det. gå även in på iol och kontrollera att ni har rätt mailadress ligger där som er kontakt.
se till att betala i god tid så ni inte missar första numret av islandshästen.
 

Bli ny medlem.
Från och med 1 september 2016 har vi nya rutiner för att bli ny medlem i Gladur. 
Du går då in här och fyller i din medlemsansökan.
Som medlem i Gladur blir du automatiskt även medlem i vår huvudorganisation Svenska islandshästförbundet(SIF).
En del av den medlemsavgift du betalar till Gladur för vi över till SIF, så du betalar bara en avgift och bara en gång. 
När du fyllt i ansökan om medlemskap får Gladur godkänna detta och skickar dig sedan en faktura via den mejladress du uppgivit. Faktura för 2018 kommer i början på året. Tänk på att ansökan tar några dagar innan den blir registrerad så se till att ansök i god tid om ni ska ex ska delta i någon aktivitet/tävling.

Saknar ni er faktura så hör av er till oss så hjälper vi till att ordna det.

Som medlem i Gladur finns stora möjligheter att vara med och hjälpa till på olika aktiviteter och arrangemang som vi anordnar under året. Alla är vi nybörjare ibland men känn inte att det är något hinder för vi tar gärna emot er hjälp och ser till att ni blir insatta i den aktuella aktiviteten. Under kontakt fliken så finns namn på oss i styrelsen och även vilka områden vi ansvarar för. Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar eller om ni vill vara med och hjälpa till.// Styrelsen
 
Familjemedlem:
Alla familjemedlemmar ska kopplas till en fullt betalade seniormedlem på samma adress.
Första familjemedlemmen har en reducerad medlemsavgift. Från och med andra familjemedlemmen är det gratis. 
För att koppla en ny familjemedlem så kontaktar ni oss på gladur@gladur.se med uppgifter om namn, personnummer, adress och e-postadress till den som vill bli medlem samt personnummer och medlemsnummer på den seniormedlem som familjemedlemskapet ska knytas till. 

Varmt välkomna till Gladur- Roslagens islandshästförening