Familje: 195 kr - kräver att en familjemedlem är senior

Här kommer resultaten från mönstringen. Poängskalan är 0-200, där 100 är medel.
Nina delade ut årets hittills högst poäng till hingstfölet Hermes från Stensunda som blev BIS (u. Birta från Smara e. Hávadi frá Haukholtum) med 163 poäng!
Efter resultatlistorna kommer lista på alla deltagande hästar, med mer info om varje häst!

✨Vilken söndag! Glaður KM 2023 är över och vi har korat de nya klubbmästarna! ✨

Ett STORT TACK till våra funktionärer, tävlingsutskottet, alla ekipage och publik samt domarna!

Och ett extra tack till våra grymma sponsorer för helt fantastiska priser!

Gladur ungdomsträning 2023!

Den 22/7  hade vi en superrolig dag tillsammans med ovalbaneträning, startboxar, teori, pass och galopprejs!
Instruktörer för helgen var Ann-Kathrin Berner och Lisa Lantz Cronqvist.
Hela 10 ungdomar deltog.
Vi lyckades tajma sommarvädret också ☀️

Tack till Toftinge och Berglund Transport för er sponsring till våra ungdomar.

Vilka Gladur-ekipage vi har fått se under årets SM!
Stort grattis till finafina prestationer!

Några höjdpunkter:
Alice Svinghammar och Vænting frá Brekkukoti red uttagningen i T2YR på fina poängen 6.13!

Berglind Gudmundsdóttir och Sær frá Ysta-Gerði tog sig till A-final i både T2 och F1 på höga poängen 7.43 respektive 7.07!
I A-finalen i T2 slutade Berglind och Sær på en 6e placering på poängen 7.42. I A-finalen i F1 slutade dem på en fin 4e placering på poängen 7.09!

Carina Jylebäck med Jóra från Lövhagen sprang in en 7e plats i P2.

Elsa Mandal Hreggvidsdóttir och Leistur från Toftinge red uttagningen i V1 på höga poängen 7.0. I T1 tog de sig till A-final på poängen 7.50. I A-finalen slutade dem på en fin 4e placering på poängen 7.22

Elsa Wennerström och Fyrsti fra St. Sognstrup slutade på 6e plats i P2. I T2YR red dom på fina poängen 5.67.

Daníel Ingi Smárason och Hrafn frá Hestasýn tog SM brons i P1 (250m) på tiden 22.82s! ekipaget kom även på en 4e plats i P2.
Danni och Júdit från Stenbjar red T1 med en uttagningspoäng på 6.93!

Kajsa Wennerström och Öðlingur frá Hárlaugsstöðum 2 tog sig till B-final i F1YR på poängen 6.27. I B-finalen slutade dem på en 9e plats.

Lisa Lantz Cronqvist och Þórir frá Björgum blev svenska mästare i P3 (150m) på tiden 15.40 sek!

Louise Wästlund och Aragon från Asplunda red uttagningen i V1 på fina poängen 6.63 - ekipagets SM debut!

Mikaela Zackrisson och Hrafnfaxi frá Húsavík red på tiden 8.46 sek i grenen P2.

Miina Sarsama och Freir fra Kaakkola tog sig till A-final i både T1YR och V1YR på poängen 6.87 respektive 6.83! I A-finalen T1YR slutade dem på en 5e placering och i V1YR slutade dem på en 6e placering

Nicolina Marklund och Hrímnir frá Vatnsleysu tog sig till B-final i V1 på fina poängen 7.10 och slutade totalt på en 8:e plats!

Rebecca Lejdström och Pandóra från Lind red uttagningen i T1 på fina poängen 6.87!

Saga Berggren och Kolfinnur från Margaretehof tog SM-silver i T2YR på poängen 7.13!Dessutom tog de sig också till B-final i V1YR på poängen 6.60!

Följ med till SM, se på finalerna och heja på våra duktiga Glaðurmedlemmar!
Anmälan: Swish till 123 506 3417, märk betalningen med ”Buss SM”. Sista anmälningsdag är 30 juni.
Kostnad: 330 kr.
(Vi behöver vara minst 49 stycken för att detta ska bli av).

Bussen startar i Öregrund kl 06.00 och går via Uppsala och Stockholm till Norrköping.
Bussen stannar längs vägen på utsatta hållplatser för att plocka upp passagerare. Vi återkommer med vilka stopp som gäller.
Vi åker hem när finalerna är slut.

Om vi känner oss musikaliska komponerar vi en Glaður-heja-sång under resan!
Du som inte är medlem är också välkommen!

Observera att man enskilt köper inträdesbiljett till Sport-SM. All biljettförsäljning sker vid entrén till tävlingsområdet. Betalning sker genom Swish. Söndagen 9 juli kostar 350kr för senior och 175kr för ungdom (13-17 år).