Bli medlem i Gladur

Vad roligt att du vill bli medlem i Gladur.
Varmt välkommen till oss!

Medlemsavgift gäller per kalenderår.
Inom parantes står beloppet Gladur betalar till SIF, resterande går till klubben.

Senior: 490 kr (450 kr)
Ungdom (t.o.m. 18 år): 335 kr (280 kr)
Familje: 195 kr - kräver att en familjemedlem är senior (100 kr)
Stödmedlem: 140 kr
Introduktion: 250 kr (200 kr)

Swish: 123 506 3417
PG 475 20 11-9
 
Läs mer här om alla medlemsförmåner.

För att skapa en medlemsansökan kontakta 
gladur@gladur.se så hjälper vi dig!

Som medlem i Gladur blir du automatiskt även medlem i vår huvudorganisation Svenska islandshästförbundet (SIF) och får då hem tidingen Islandshästen med posten. En del av den medlemsavgift du betalar till Gladur för vi över till SIF, så du betalar bara en avgift och bara en gång. 

När du fyllt i ansökan om medlemskap får Gladur godkänna den och vi skickar dig sedan en faktura via den mejladress du uppgivit. Tänk på att ansökan tar några dagar innan den blir registrerad så se till att ansök i god tid om ni ska ex empelvis ska delta i någon aktivitet/tävling.

Saknar ni er faktura så hör av er till oss så hjälper vi till att ordna det. Om ni ändrar mailadress är det viktigt att uppdatera den i idrottonline så att kommande fakturor och information når dig.

Som medlem i Gladur finns stora möjligheter att vara med och hjälpa tillpå olika aktiviteter och arrangemang som vi anordnar under året. Alla är vi nybörjare ibland men känn inte att det är något hinder för vi tar gärna emot er hjälpoch ser till att ni blir insatta i den aktuella aktiviteten. Under kontakt fliken så finns namn på oss i styrelsen och även vilka områden vi ansvarar för. Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar eller om ni vill vara med och hjälpa till.// Styrelsen
 
Familjemedlem:
Alla familjemedlemmar ska kopplas till en fullt betalade seniormedlem på samma adress. Första familjemedlemmen har en reducerad medlemsavgift. Från och med andra familjemedlemmen är det gratis. 
För att koppla en ny familjemedlem så kontaktar ni oss på gladur@gladur.se med uppgifter om namn, personnummer, adress och e-postadress till den som vill bli medlem samt personnummer och medlemsnummer på den seniormedlem som familjemedlemskapet ska knytas till. 

Varmt välkomna till Gladur - Roslagens islandshästförening