Bli medlem i Gladur

Vad roligt att du vill bli medlem i Gladur, nedan följer en liten "guide" i hur du gör för att ansöka om medlemskap. Varmt välkommen till oss!

För att skapa en medlemsansökan går du in på den här länken och följer stegen där.

Som medlem i Gladur blir du automatiskt även medlem i vår huvudorganisation Svenska islandshästförbundet (SIF) och får då hem tidingen Islandshästen med posten. En del av den medlemsavgift du betalar till Gladur för vi över till SIF, så du betalar bara en avgift och bara en gång. 

När du fyllt i ansökan om medlemskap får Gladur godkänna den och vi skickar dig sedan en faktura via den mejladress du uppgivit. Tänk på att ansökan tar några dagar innan den blir registrerad så se till att ansök i god tid om ni ska ex empelvis ska delta i någon aktivitet/tävling.

Saknar ni er faktura så hör av er till oss så hjälper vi till att ordna det. Om ni ändrar mailadress är det viktigt att uppdatera den i idrottonline så att kommande fakturor och information når dig.

Som medlem i Gladur finns stora möjligheter att vara med och hjälpa tillpå olika aktiviteter och arrangemang som vi anordnar under året. Alla är vi nybörjare ibland men känn inte att det är något hinder för vi tar gärna emot er hjälpoch ser till att ni blir insatta i den aktuella aktiviteten. Under kontakt fliken så finns namn på oss i styrelsen och även vilka områden vi ansvarar för. Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar eller om ni vill vara med och hjälpa till.// Styrelsen
 
Familjemedlem:
Alla familjemedlemmar ska kopplas till en fullt betalade seniormedlem på samma adress. Första familjemedlemmen har en reducerad medlemsavgift. Från och med andra familjemedlemmen är det gratis. 
För att koppla en ny familjemedlem så kontaktar ni oss på gladur@gladur.se med uppgifter om namn, personnummer, adress och e-postadress till den som vill bli medlem samt personnummer och medlemsnummer på den seniormedlem som familjemedlemskapet ska knytas till. 
 

Varmt välkomna till Gladur - Roslagens islandshästförening