Ryttarbrev 11/1 2020

Ni är alla VARMT VÄLKOMNA till GLADURS Vintertävling i Jällaskolans ridhus den 11/1.

Vi kommer inte ha en fullständig incheckning. MEN när ni ÄR PÅ PLATS så vill vi att ni kommer till cafeterian och lämnar RYTTARFÖRSÄKRAN innan ni lastar ur era hästar. Ni ska även kunna uppvisa pass och vaccinationsintyg på begäran . Ingen TÄVLINGSlicens behövs, men däremot att ni har betalat in medlemsavgiften FÖR 2020 till er klubb så ni har ett giltigt medlemsskap.
Se till att vara på plats i GOD TID.

Eventuella strykningar före tävlingen görs på sms till Catharina Wall på 073-929 33 94 . (Tänk på att alla anmälningar är bindande). 80% av anmälningsavgiften återbetalas mot uppvisande av veterinärintyg/sjukintyg .
Många strykningar kan innebära att någon final utgår där det blir för få startande.

Strykningar under dagen sker så snabbt som möjligt till sekreteriatet som sitter på mittenläktaren.

PARKERAR gör ni på stora planen vid ridhuset. P- vakt finns på plats . Vi hjälps alla åt att hålla rent och snyggt på parkeringen. Mocka efter er samt töm skottkärran så underlättar det för alla.
Hästtransporter parkerar längst in på parkeringen (se till att parkera tajt) och personbilar hänvisas till den första parkeringen före ridhuset på höger sida. Se skylt på plats.

FRAMRIDNING sker på ridbanan utanför ridhuset.

COLLECTING RING kommer att vara utanför ridhuset vid första ingången till ridhuset. Se till att visa hänsyn till varandra och ha koll på när det börjar närma sej din tur att gå in, så vi får så bra flyt som möjligt under DAGEN.

Om ni EJ vill rida final meddelas det till sekreteriatet snarast möjligt.
I de klasser det ej är final i så är det prisutdelning direkt efter uttagningen.
Så se till att stanna nära ingången .

Prel startlistor kommer ut på hemsidan. Kontrollera då att allt stämmer. Är det något som inte stämmer så meddelar ni det på tavling@gladur.se

De definitiva listorna finns på plats på tävlingsdagen.

Vi tillämpar rullande tidsschema med start kl 9.00 så var uppmärksamma och kom i tid till collekting ring samt ha koll på anslagstavlan under dagen för på den kommer ev strykningar och förändringar att göras .
Det kommer stå en tavla utanför ridhuset samt en på väg upp till läktaren vid cafeterian .

Kl 8.30-8.45 finns det möjlighet att leda sin häst i ridhuset.
OBS! Kl 8.45 stänger vi portarna.

För er som bokat box så kommer boxarna vara uppmärkta med era namn . På höger sida innanför stallporten så sitter det regler på vad som gäller i boxen/stallet. Följ anvisningarna . Ej urmockad box debiteras med 200:-.
Gäststallet ligger intill ridhuset på kortsidan. Ni lastar ur och parkerar era transporter på parkeringen tillsammans med de andra transporterna.

Det kommer att finnas en cafeteria på plats som ni kan besöka och fylla på energidepåerna. Där kommer det finnas HEMMALAGAD lunch och fika. Domarkommentarerna kommer att finnas i cafeterian när de är klara.

Vi hälsar tävlingens domare välkomna !

Nadja Andreewitch
Anne Fornstedt
carina jylebäck

Tävlingsledare : Ann Persson

Har ni frågor så sms:a ANN på 070-49 38 557

Varmt Välkomna !