Glöm inte anmäla dig till årsmötet!

Gladurs årsmöte går av stapeln 11/3 i Församlingshemmet i Rasbo. Idag är sista dagen att anmäla dig!

En förening bygger på sina medlemmar och vi vill mer än gärna att så många som möjligt kommer och delar med sig av sina önskemål och tankar kring kommande år. Vi vill höra vad just du vill att Gladur ska fokusera på - kanske är du också intresserad av att engagera dig mer i klubben? Det finns mycket vi kan göra om vi är fler som vill hjälpa till. Kom och dela med er av synpunkter och idéer. Det är mer än välkommet! Ju fler som kommer, desto lättare blir det för styrelsen att fortsätta jobba med det som är viktigt för er medlemmar. Gladur bjuder på smörgåstårta och fika.

Anmäl senast 3/3 till att ni kommer så vi kan ordna tillräckligt med fika! Anmäl till anna.niska1@telia.com

Här hittar ni årsmötets handlingar och inkomna motioner.

Vi ser fram emot att träffa så många som möjligt nästa vecka!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-